Andere vorm startzondag

De gemeentezondag wordt vaak geassocieerd met koffie, soep en broodjes. “Wij willen het dit jaar iets anders doen”, legt Gertina de Vries uit zonder prijs te geven hoe het exacte programma en buffet eruit komt te zien. “Wij willen graag meer interactie met de gemeente, we willen het meer samen doen!”

Wie wil zijn of haar baktalent inzetten voor de gemeente? “We zijn op zoek naar taartenbakkers. Niet alleen voor taart bij de koffie”, maakt Nynke Kooy duidelijk. “Maar ook hartige taarten voor bij de maaltijd zijn welkom.” Voor buitenactiviteiten wordt gezocht naar partytenten, zodat de buitenactiviteiten ook bij minder goed weer altijd door kunnen gaan.

Wabe Jan van Dijk leidt voor de sportieve gemeenteleden Wabe’s kuiertocht, waarin hij op bijzondere wijze de mooiste plekjes in de omgeving zal passeren. Ook is er tijdens deze gemeentezondag de gelegenheid om ‘aan de keukentafel’ in gesprek te gaan over je geloof. “We hopen Jezus en elkaar te ontmoeten en elkaar beter leren kennen”, aldus Babs Santema en Jelmina Groen.

Tevens is er weer de gelegenheid om kaarten te maken met Berber de Jong en is de groep New-Generation aan de slag met een activiteit voor tieners en jongeren; dit is nog maar een klein gedeelte van het programma waar momenteel druk aan wordt gewerkt. “We streven naar een mooie positieve verbindende dag voor iedereen”, zo blikt de organiserende groep vast vooruit.

Al meerdere mensen hebben we bereid gevonden om ons te helpen, maar we kunnen zeker nog hulp gebruiken. Voor onder meer hulp bij het opbouwen van tenten en standjes, het afbreken en kleinere taken gedurende de dag is nog hulp nodig. Wie mee wil helpen om er gezamenlijk een prachtige dag van te maken, kan zich melden bij Nynke Kooy, 0512-361601, 06-46143140, nynke33@hotmail.com

Volgende keer meer informatie over de invulling van de gemeentezondag op zondag 23 september.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.