Avondje gemeente zijn door gezellig verbindende Quiz-avond

Voor de tweede maal is er een quiz-avond in De Lantearne. “We hebben ontzettend enthousiaste reacties gehad op de eerste editie”, zo laat het organiserende team Zegencafé  weten over de quiz-avond van vorig jaar. “Ook op vrijdag op vrijdag 31 januari maken we er een gezellig avondje uit van waarbij het opscherpen van kennis, even gezellig bijkletsen en het nuttigen van een hapje en een drankje centraal staan.”

Het is de bedoeling dat teams van maximaal zes personen zich opgeven en gaan strijden om de bokaal voor de meeste kennis. Er zijn weer leuke prijzen te verdienen, maar vooral het onderlinge contact en het gemeente zijn buiten de kerkmuren vindt team Zegencafé belangrijk. “Met een gezellige Quiz-avond willen we de verbinding tussen de gemeenteleden stimuleren.”

Tijdens de quiz-avond kunnen de teams punten verdienen door het geven van zoveel mogelijk goede antwoorden en zo winnaar proberen te worden. Tussen de bedrijven door is er ruimschoots tijd om bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje. Zegencafé adviseert de deelnemers om teams samen te stellen met een zo groot mogelijk variéte aan kennis. Zo is onder meer een beetje bijbelkennis wel handig evenals bijvoorbeeld  kennis van muziek.

Meer informatie over de Quiz-avond die om 20:00 begint is te vinden op Facebook /zegencafe en de website van de gemeente zegencafe.pknsb.nl. Deelname aan en toegang tot de avond zijn geheel vrij. Consumpties zijn voor eigen rekening. Opgeven kan tot zondag 26 januari via de website of bel Elizabeth van Houten, 0512-366330

Team Zegencafé

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.