Codes ontcijferen in speurtocht gedurende zomervakantie

Na het organiseren van een startzondag en twee quizavonden mocht de geplande spelavond ‘Ik hou van Holland’ vorig jaar niet doorgaan. Het team Zegencafé moest het evenement door de maatregelen rondom corona van de agenda halen. Het enthousiasme van de groep om gemeenteleden met elkaar in contact te brengen is echter niet zomaar gedoofd en daarom staat er in de zomervakantie een speurtocht op het programma.

De speurtocht is voor alle leeftijden en is uit te voeren in de periode van 10 juli tot en met 22 augustus. Het enigste dat nodig is om de speurtocht uit te voeren is een smartphone met internetverbinding en een dosis enthousiasme en uitdaging. “We hopen dat iedereen er een mooie tocht van weet te maken”, aldus het team Zegencafé dat bij de voorbereiding een gezegend randje aan de tocht gaf.

Team Zegencafé is een aantal gemeenteleden van de PKN Surhuisterveen-Boelenslaan die meer wil groeien in het geloof en naar elkaar zowel binnen als buiten de kerkmuren. Deelname van de evenementen is voor alle leeftijden en niet gebonden aan kerkgemeenschap of geloof.

Team Zegencafé, PKN Surhuisterveen-Boelenslaan
Janko en Gertina, Klaas en Elizabeth, Dick en Nynke