Over Zegencafé

Wij zijn een aantal gemeenteleden van de PKN Surhuisterveen-Boelenslaan die meer wil groeien in het geloof zowel binnen als buiten de kerkmuren. We zoeken verdieping en meer contact met elkaar en proberen dit te bereiken door het organiseren van activiteiten.

In 2018 hebben we door een andere aanpak de startzondag er anders uit laten zien. Het jaarthema verbinding stond daarbij centraal en dat werkgebied past maar al te goed bij onze doelstelling.

Ook in 2019 jaar proberen we de gemeenteleden met elkaar in verbinding te brengen en omdat bij het doen van spelletjes het gezelligheidsgehalte veelal hoog is, organiseren we een Quiz-avond. Een gezellig praatje, een hapje en een drankje erbij en het doel is alweer bereikt.

Wij zijn Janko & Gertina de Vries, Dick & Nynke Kooy, Klaas & Elizabeth van Houten. Doe je met ons mee?!

Zegencafé
De naam Zegencafé kwam tot stand door connecties met de christelijke gereformeerde kerk vrijgemaakt (CGKV) in Surhuisterveen. Telkens wanneer in gesprekken de CGKV genoemd werd, verstond een teamlid niet cgkv, maar zegencafé. De zowel christelijke als gezellige uitstraling hiervan heeft ons doen besluiten dit als naam te gaan gebruiken.