Tweede editie quiz-avond op vrijdag 31 januari

Na een uiterst geslaagde quiz-avond in maart van dit jaar, staat niet alleen het organiserende team Zegencafé te popelen om nieuwe vragen te bedenken en een gezellige avond te organiseren, ook de deelnemers vragen regelmatig wanneer er weer een soortgelijke quiz op het programma staat. Op vrijdag 31 januari is het weer tijd voor leuke vragen in diverse categorieën. 

Reken er maar op dat het net als de eerste versie van de quiz-avond een gezellig avondje uit wordt, waarbij het opscherpen van kennis, even gezellig bijkletsen en het nuttigen van een hapje en een drankje centraal staan. Een poosje geleden legden tien teams van maximaal zes personen elkaar het vuur al aan de schenen om de eerste plaats te behalen, we hopen deze keer op minstens zoveel deelname.

Meer contact met elkaar als christenen, meer gemeente zijn buiten de kerkdiensten om en verdieping in het geloof was vorig jaar de aanleiding dat een groep gemeenteleden samen kwam en onder meer de startzondag een andere invulling wilde geven. “Met een gezellige quiz-avond willen we de verbinding tussen de gemeenteleden stimuleren”, aldus het team Zegencafé.

Noteer de datum 31 januari vast in de agenda, probeer vast teamleden te ritselen en denk na over een passende teamnaam. In de volgende editie van Kruispunt meer informatie over opgave en regels. “Wij hebben er in ieder geval weer zin in”, aldus team Zegencafé dat de komende tijd weer aan de slag gaat met het verzamelen van zowel pittige vragen als echte instinkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.